Profil Schuco Living MD 82

Profil Schuco Living MD 82: RAVNA moderna linija globina vgradnje
Toplotna prevodnost profila: Uf = 1,0 W/m2 K

Ojačitev v profilu: jeklena – cinkana pločevina 1,5 mm
Barva profila: bela
Tesnila: EPDM tesnila 2 v sivi barvi visoko odporna na UV
Okovje: NT ROTO z večtočkovnim varnostnim zapiranjem varnostne stopnje VK 1. z omogočanjem nadgradnje varnostne stopnje vse do VK 3.
Steklo: dvoslojno, 4 – 18 – 4 – 18 Ar – 4 (4 mm steklo, 18 mm medstekelni prostor, 4 mm steklo, 18 mm medstekelni prostor,4 mm steklo) z ALU-distančnikom, Ug =0,5 W/m2K
Skupna toplotna prevodnost: Uw = 0,76 W/m2 K
Zvočna zaščita okna: Rw = 32 dB
Debelina podboja: 82 mm
Skupna debelina PVC okna: 102mm Profil Schuco Living AS 82: RAVNA moderna linija globina vgradnje
Toplotna prevodnost profila: Uf = 1,0 W/m2 K

Nova generacija PVC profilov SCHÜCO LIVING omogoča vgradnjo tretjega tesnila odvisno od naročnika. Na osnovi tehnologije twin sistem, sistem zagotavlja izjemno enostavno, učinkovito in fleksibilno izdelavo in vgradnjo v praksi. Novo tesnilo EPDM s tehnologijo  Semperit omogoča rahlo stičiščno varjenje v vogalih tako se poveča nepropustnost in toplotna izolativnost. EPDM tesnilo pa še vedno kljub temperaturam od

-40 pa do 120 stopinj celzija ponuja trajno elastičnost. Schuco je edini proizvajalec, ki to tesnilo ponuja kot sandardni produkt.

 

Z imenom izdelka “Schüco Living”, so želeli izrazit vrednosti, kot so udobje, varnost, energetska učinkovitost in oblikovanje.

Schouco Living 8 komorni profil izvedba z osnovno globino 82 mm, Schüco Living dosega izjemne Uf vrednosti 1,0 W/(m2K) z dvojnim  tesnenjem, s triojnim tesnenjem pa neverjetnih 0.96 W/(m2K). To pomeni, da lahko brez raznih PU dodatkov v profil dosežemo vrednsoti, ki jih moramo zagotavljati pri pasivnih gradnjah s pogojem  trislojne zasteklitve do debeline 52 mm.

 

Obstaja tudi neomejena izbira barv. Ekskluzivna tehnologija Schüco AutomotiveFinish prašno obdelane površine  Schüco oken in vrat z briljantno kovinskih barvo, ki jo je mogoče najti v avtomobilski industriji oblikovanja.

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE


Informacije o izdelku+ DODAJ VRSTICO
Vrsta montaže
Vrsta gradnje
Barvna kombinacija
Vrsta stekla
Vrsta stekla
Opomba
POŠLJI
Please wait...
DODATKI