PROFIL AS 70 CLASSIC

Profil: RAVNA moderna linija globina vgradnje 70 mm
Toplotna prevodnost profila: Uf = 1,3 W/m2 K
Ojačitev v profilu: jeklena – cinkana pločevina 1,5 mm
Barva profila: bela
Tesnila: EPDM tesnila 2 v sivi barvi visoko odporna na UV
Okovje: NT ROTO z večtočkovnim varnostnim zapiranjem varnostne stopnje VK 1. z omogočanjem nadgradnje varnostne stopnje vse do VK 3.
Steklo: dvoslojno, 4 – 16 Ar – 4 (4 mm steklo, 16 mm medstekelni prostor, 4 mm steklo) z ALU-distančnikom, Ug = 1,1 W/m2 K
Skupna toplotna prevodnost: Uw = 1,25 W/m2 K
Zvočna zaščita okna: Rw = 32 dB
Debelina podboja: 70 mm
Skupna debelina PVC okna: 92

OKNO MONTIS SCHUCO AS 70

Varčevanje z energijo je dandanes tema, ki se tiče celotnega sveta. Ne le zaradi vedno višjih stroškov ogrevanja, ki prizadenejo vsako privatno gospodinjstvo, ampak tudi zaradi tega, ker naraščajoče porabljanje energije avtomatsko povečuje odstotek okolju škodljive emisije ogljikov dioksid (CO).

S sistemom Schüco Corona AS 70 se znatno zmanjša poraba energije, pri čemer prihranite denar in koristite okolju. Večkomorna profilna konstrukcija s 5 komorami in povečana globina okvirja na 70 mm je osnova za odlično toplotno izolacijo. V povezavi z obdajajočimi tesnili in stekleno toplotno zaščito dosežemo tako visoko stopnjo izolacije, ki smo si jo pred težko predstavljali.
Z močnimi jeklenimi profili, debeline 1,5mm na fiksnem in krilnem okvirju dosegamo visoko stabilnost in dolgo življenjsko dobo okna. Z dobro ojačitvijo prispevamo k vaši varnosti in vrednosti vašega okna.
S Schüco Corona AS 70 boste imeli okno, ki je še po mnogih letih enako učinkovito kot prvi dan.

 

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE


Informacije o izdelku+ DODAJ VRSTICO
Vrsta montaže
Vrsta gradnje
Barvna kombinacija
Vrsta stekla
Vrsta stekla
Opomba
POŠLJI
Please wait...
DODATKI