Nova generacija PVC profilov SCHÜCO LIVING

Nova generacija PVC profilov SCHÜCO LIVING omogoča vgradnjo tretjega tesnila odvisno od naročnika. Na osnovi tehnologije twin sistem, sistem zagotavlja izjemno enostavno, učinkovito in fleksibilno izdelavo in vgradnjo v praksi. Novo tesnilo EPDM s tehnologijo  Semperit omogoča rahlo stičiščno varjenje v vogalih tako se poveča nepropustnost in toplotna izolativnost. EPDM tesnilo pa še vedno kljub temperaturam od

-40 pa do 120 stopinj celzija ponuja trajno elastičnost. Schuco je edini proizvajalec, ki to tesnilo ponuja kot sandardni produkt.

Z imenom izdelka “Schüco Living”, so želeli izrazit vrednosti, kot so udobje, varnost, energetska učinkovitost in oblikovanje.

Schouco Living 8 komorni profil izvedba z osnovno globino 82 mm, Schüco Living dosega izjemne Uf vrednosti 1,0 W/(m2K) z dvojnim  tesnenjem, s triojnim tesnenjem pa neverjetnih 0.96 W/(m2K). To pomeni, da lahko brez raznih PU dodatkov v profil dosežemo vrednsoti, ki jih moramo zagotavljati pri pasivnih gradnjah s pogojem  trislojne zasteklitve do debeline 52 mm.

 

Obstaja tudi neomejena izbira barv. Ekskluzivna tehnologija Schüco AutomotiveFinish prašno obdelane površine  Schüco oken in vrat z briljantno kovinskih barvo, ki jo je mogoče najti v avtomobilski industriji oblikovanja.